Vi sänder massor med live från Järvsö

Corona ställer till det för oss på många sätt. Vi kan inte träffas som vi brukar och många (inklusive oss) har fått fördjupa oss i videokonferenser och livesändningar under våren och sommaren. Släktträffar och fika sker nu digitalt via Skype.

Sommar live på Järvsö TV

Sommar live på Järvsö TV

Sommar live på Järvsö TV

Under sommaren sänder jag (Daniel) live på Järvsö TV på Facebook och YouTube varje fredag morgon. Från olika platser i Järvsö med olika gäster. Vi inledde med Fredrik Jelk från Cykla Järvsö som berättade allt om dom nya cykellederna dom bygger i Järvsö nu. Och häromdagen hälsade vi på Tobias Annerhult på Järvsö Lanthandel. Det här är ett kul sätt för mig att lära mig något nytt. Nästa vecka kommer vi presentera ett nytt projekt här i Järvsö och om två veckor kommer livesändningen ske från Järvsö klack. Missa inte det!

Se livesändningen med Fredrik Jelk om bygget av dom nya cykellederna här.
Se livesändningen från Järvsö Lanthandel med Tobias Annerhult här.

Live från Kulturkossan

Live från Kulturkossan

Ulrika sänder live från Kulturkossan

Ulrika är en del av konstnärskollektivet på kulturkossan på Stenegård i Järvsö. Under våren pågår utställningen ”SPEAK – Tystnad gör ingen skillnad” men hur visar man en konstutställning om man inte får komma och titta? Man sänder live såklart. Ulrika sänder live en gång i veckan tillsammans med andra medlemmar ur kollektivet samt deltagande konstnärer som berättar om och pratar kring sina verk. Vi bjuds även på live musik, missa inte det!

Se livesänding från den 17/5 här

Månsson & Norée Live

Månsson & Norée Live

3D skrivare, CAD och teknik

Varje tisdag kväll sedan i våras sänder jag live tillsammans med min vän och fd kollega Anton Månsson. Vi fokuserar på 3D skrivare och CAD men det kan handla om precis vad som helst egentligen. Jag jobbade tidigare tillsammans med Anton på Creative Tools och när jag flyttade till Järvsö flyttade han till Norge. Nu ses vi varje tisdag över en kaffe i livesändning varje tisdagkväll.

Se premiäravsnittet av Månsson & Norée LIVE här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.