Nu är det äntligen dags för säsongspremiär!

Snökanoner i Järvsöbacken

Snökanoner i Järvsöbacken

I förra veckan annonserade Järvsöbacken att årets säsongspremiär blir på lördag 7/12. Det innebär att det inte är många dagar kvar nu tills den långa, långa väntan är över! Nu är det gynsamma förhållanden så det ser ut som att det kan komma att finnas en hel del backar att få åka i också. Vi håller tummarna för att allt går som det ska.

Vintern kom tillbaka

Vinterparadiset Järvsö

Vinterparadiset Järvsö

I början av November kom snön och kylan och vintern fick en flygande start. I Järvsöbacken drogs snökanonerna igång för fullt och vi förberedda oss på en tidig säsongspremiär. Men sen hände något, vinter liksom kom av sig lite grann. Helt plötsligt befann vi oss återigen i det där gråa blöta höstmörkret som vi trodde att vi hade lämnat bakom oss. Men som dom säger, efter regn kommer solsken och nu kanske inte solen kom direkt utan först kom kylan, sen flera snöfall innan solen till slut tittade fram igen och presenterade ett Järvsö i vacker vinterskrud. Bara känslan när man tittar ut en sån morgon när himlen färgas röd av soluppgången och allt är vitt. Då får man nypa sig i armen! Snökanonerna går återigen för fullt och vintern är på banan igen! =)

Är vi redo för ännu en säsong i Järvsöbacken?

Är du redo för ännu en vintersäsong?

Det där med att vara förberedd…

Det är väl rätt lustigt egentligen. Varje år när man är för sent ute med allt vad det är inför säsongspremiären så säger man att nästa år minsann, då ska det bli ordning och reda. Men ändå står man där igen när det börjar dra ihop sig med skägget i brevlådan och undrar vad som hände. Märkligt. Men nu har vi nog fixat det mesta, kläder, skor, skidor snowboards, liftkort osv. Barnen har fått sig en uppgradering, vi vuxna får fortsätta njuta av utrustningen vi hade under vår inbillade ”hayday” under nittiotalet. Men vad gör det, faktum är att det är lika kul för det! Vi ses i Järvsöbacken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.