Lugnet före stormen i Järvsöbacken

Lugnet före stormen i Järvsöbacken

Lugnet före stormen i Järvsöbacken

Just nu är det förhållandevis lugnt och stilla i skidcenter norr i Järvsöbacken. Iallafall om man är där som besökare. I helgen passade vi på att byta upp lite utrustning till barnen då vi är med i skidbytarprogrammet. Man köper hyrutrustning från den gångna säsongen och sen kan man nästkommande säsong för en mindre summa byta utrustningen mot nyare. Det är för övrigt perfekt när man har barn som bekant växer en del mellan säsongerna. På så sätt kan man hålla utrustningen uppdaterad till en betydligt mindre summa än att köpa nytt varje år. Läs mer om skidbytarprogrammet på Järvsöbackens facebooksida: https://www.facebook.com/jarvsobacken

Skidhyran står redo för ännu en säsong

Skidhyran står redo för ännu en säsong

Vintern som kom av sig

Vintern fick verkligen en flygande start i Järvsö, snökanonerna gick för fullt och allt var frid och fröjd. Men så hände något och vintern kom av sig en aning. Tempen gick upp till runt nollan eller strax över och vintern stannade av en aning. Så nu går vi i väntans tider, uppdaterar väderapparna tills fingrarna domnar och hoppas på att den där sista dagen längst ner på 10-dagars prognosen ska visa kallare temperaturer.

Å andra sidan får nu chansen att styra upp lite av det där inför-vintern-fixet som man gärna skjuter på annars. Vi passar på att packa upp lite flyttlådor, perfekt! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.