Jullov, Snöfamiljen & Gästspel i Stockholm

Nu har båda barnen till slut äntligen fått börja sitt efterlängtade jullov. Och tydligen är det skidåkning i järvsöbacken som står på ”schemat”. Julafton är bara dagar bort nu så vi får väl hoppas att vi alla har varit snälla så tomten tittar förbi.

Magasin Järvsö

Snöfamiljen i Järvsö

Snöfamiljen i Magasin Järvsö

För ett par veckor sedan var det releasefest för ett nytt Magasin Järvsö som släpps inför varje vinter och sommar säsong. Jag borde kanske veta vilket det är i ordningen men jag tror att detta är tionde året vilket är rätt mäktigt i sig. Detta magasin är lite speciellt eftersom vi fick vara med på ett hörn. Svartpist som gör Magasin Järvsö har gjort ett otroligt bra jobb med ett magasin späckat med bra innehåll! Så är ni i Järvsö så ska ni såklart plocka upp ett ex (det är gratis och finns lite var stans) och läsa ALLT!

Danne i Stockholm

Danne på JS Maskin

Danne gästspelade på JS Maskin

Vem trodde för 2 år sedan att det skulle vara en grej att åka till Stockholm. Men nu är det det iallafall och nu var det Dannes tur att lämna vintern och bege sig till ett grått och regnigt Stockholm. Filmning på JS Maskin i Västberga som vi brukar kalla för plåtindustrins Manchester United avslutades med traditionellt julbord.

Resten av helgen spenderades i gamla goda vänners sällskap och en och annan film innan det på söndagen var dags att återvända till Järvsö och vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.