Magisk vinter i Järvsö

Soluppgång i Järvsöbacken

Soluppgång i Järvsöbacken

Vilken vinter vi har fått här i Järvsö. vi har haft kallgrader nästan hela tiden sedan nyår förutom 2-3 dagar med mildväder i Januari. Temperaturen ligger ofta mellan 10-20 minusgrader och ofta sol på det dessutom. Man måste nypa sig i armen varje gång man får starta dagen med soluppgång i Järvsöbacken. Det är svårt att inte dra fram mobilen och ta ett kort när man står på toppen av Järvsöbacken en sådan morgon.

Perfekta förhållanden

Vinter i Järvsö

Vinter i Järvsö

Just nu är det drömförhållanden i Järvsöbacken. Kylan och natursnö blandat med kanonsnö gör att det är grymt fint underlag i backen. Det gäller att passa på när vi har så fina förhållanden och det gör vi också. Även om det är Danne som är den som oftast passar på när tillfälle ges.

Skidskola

Skidåkning i Järvsöbacken

Danne och Fredrik i Järvsöbacken

Danne har bestämt att han har ett mål för säsongen, att lära sig åka skidor. Många är dom som gärna kommer med tips och trix, vilket tacksamt tas emot.

Bästa grannen Fredrik får ställa upp med privat skidskola och filmsupport. Enligt uppgift ska det gå bra men vi får väl summera och utvärdera det hela när säsongen är slut. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.