Säsongsavslutning i Järvsöbacken

Solnedgång över Järvsöbacken

Solnedgång över Järvsöbacken

Wow, vilken säsongsavslutning i Järvsöbacken. Och vilken säsong det var, precis som som vi hade hoppats och drömt om innan vi flyttade hit. Kallt och massa, massa snö! Just snön är ju en av många anledningar till att vi valde att flytta till Järvsö.

Svajig inledning

Sista pistningen för säsongen

Sista pistningen för säsongen

Säsongen började i början på december med invigning av den ny liften och en väderlek som innebar lite för mycket mildväder för vår smak. När vi sedan gick mot jul och nyår så var det desto kallare och dessutom isigt. I ärlighetens namn var underlaget så dåligt i backarna att vi höll oss hemma. Men vad gör det när man kan tända en brasa och dricka en kopp varm choklad och bara mysa.

Järvsöbacken levererade

Järvsöbacken levererade

Järvsöbacken levererade

Efter nyår så blev det dock bättre, mycket bättre faktiskt och resten av säsongen var som en sommar dröm .. fast på vintern då alltså. Underlaget var grymt bra och vädret bjud på några riktiga guld dagar. Manchestermorgnarna är ju något man inte vill missa heller! =) Under hela säsongen lyckades Daniel samla på sig ca 60 dagar på snö, bra jobbat!

Härlig avslutning

Folkdräktsslalom

Folkdräktsslalom

Avslutningsveckan med påsk inkluderad bjöd på big jump tävling, folkdräktstämma och det grymt roliga folkstörtloppet. Som sig bör fick vi åka utför i bara t-shirt, ta en kall öl i solskenet och fundera på denna fantastiska säsong som varit. Även om det känns lite vemodigt att säsongen är slut så är det ändå bra att avsluta med ett sug efter nästa säsong.

Nu är det sommar som gäller

Nu ställer vi in siktet på sommaren och alla dess aktiviter. Den 17: maj öppnar Järvsö Bergscykelpark, då drar vi igång cykelsäsongen här i Järvsö igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.